• Coaching

 • Wat is coaching? 

  In coaching werken we samen aan een doel. Dit kan gaan over nieuwe keuzes maken, vaardigheden aanleren en het onderzoeken van je eigen kwaliteiten en talenten. Mijn benadering van coaching verbind het hoofd met het lichaam, het denken met het voelen. Het is een benadering van lichaam en geest. Naast methoden om meer inzicht en antwoorden te krijgen op jouw hulpvraag, werk ik ook met ervaringsgerichte technieken die helpen om meer aandacht en bewustzijn in het lichaam te brengen. Dit helpt je om met meer helderheid, kracht, ontspanning en zelfvertrouwen nieuwe stappen in je leven te zetten.

  Waar kan coaching je onder andere bij helpen?

  • Het maken van keuzes in werk of opleiding;
  • Het vergroten van inzicht in jezelf;
  • Vaardigheden ontwikkelen of versterken, zoals omgaan met feedback of grenzen stellen;
  • Meer balans tussen je privé leven en werk en anders omgaan met je energie;
  • Leren omgaan met stress en spanning;
  • Meer contact met je lijf en rust in je hoofd.

  Praten, ervaren en doen

  Mijn benadering is inzichtgevend en ervaringsgericht. Ik werk, naast met diverse coachmethoden, ook met aandachts- en lichaamsgerichte oefeningen om denken, voelen en doen met elkaar te verbinden. Om naast praten en begrijpen met het hoofd, ook te ervaren met het lichaam. Je krijgt hiermee praktische handvatten die je kan gebruiken in je werk en in je dagelijks leven.

  Als coach creëer ik een ruimte waarin we samen kunnen ontdekken waar jouw kwaliteiten en talenten liggen om het antwoord op je vraag te vinden. Hierin ben ik ondersteunend en faciliterend zodat jij gebruik kunt maken van je eigen kracht om de stappen te zetten die je verder helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Hoe werkt het?

  Een kennismakingsgesprek (30 minuten) is gratis en vrijblijvend. Samen kijken we of een coachtraject bij je past.

  Een coachsessie duurt 75 minuten.

  Coaching voor particulieren: € 75,- inclusief btw (minimaal 3 sessies)

  Coaching voor bedrijven: € 90,- exclusief btw (minimaal 3 sessies)

  Waar?

  Gesprekken vinden plaats in Edanz, Van Oldebarneveltlaan 6 in Groningen.

  In overleg kom ik op locatie.

  Neem contact met me op

  Wil je meer weten of een afspraak maken? Bel of mail me gerust op 06-15865909 of op info@hansronda.nl. Ik ontmoet je graag!