• Ervaringen

 • Ervaringen van deelnemers over de VoelKracht training: 

  “In de training Voelkracht maak je op een laagdrempelige en speelse manier kennis met lichaamswerk. Door een aantal eenvoudige, maar effectieve technieken leer je hoe je dichter bij jezelf kunt blijven en meer kunt ontspannen. De focus ligt op voelen vanuit het lichaam: wanneer ontstaat er spanning en stress? Waar liggen je grenzen? In de training wordt veel ruimte geboden voor het delen van ervaringen. Hans en Linda weten een liefdevolle, open sfeer te creëren, waarin alles welkom is: ook spanning, angst en weerstand. In deze veilige setting is er ruimte om te experimenteren met nieuw gedrag. Voor mij persoonlijk was het waardevol om zoveel herkenning en verbinding te ervaren in een groep met ‘onbekenden’. Naast de diepgang was er gelukkig ook veel ruimte voor speelsheid en plezier. De dingen die ik geleerd heb, kon ik gemakkelijk toepassen in mijn dagelijks leven en zorgden meteen voor meer energie. De training Voelkracht heeft bij mij voor veel bewustwording gezorgd en smaakt zeker naar meer.” –  Marit (32 jaar)

  “Ik was al een tijdje bezig met een proces om dichter bij mezelf te komen en door deze training is dit in een stroomversnelling gekomen. Het klinkt zo makkelijk vertrouw op je gevoel, maar hoe doe je dit eigenlijk en hoe zorg je dat je hiermee in contact blijft. In de training oefen je hiermee door middel van lichaamsgerichte oefeningen in een veilige setting. Door daadwerkelijk iets te doen, te ervaren en onder woorden proberen te brengen, heeft er bij mij voor gezorgd dat ik meer op mijn lichaam vertrouw bij het aangeven van grenzen en het maken van keuzes. Hans heeft een rustige stem, wat prettig is bij de begeleide meditaties. Daarnaast is er ook ruimte voor humor.” Kim (34 jaar)

  “De VoelKrachttraining was fijn onderhoud voor mij. Ik mocht oefenen met belangrijke onderwerpen zoals grenzen, stress en stevigheid voelen. Had ik echt weer nodig. Het heeft me ook nieuwe inzichten en vaardigheden opgeleverd. Hans doet dit heel veilig en speels. Met genoeg ruimte voor ieders eigen ervaring in de groep.” Mattias (29 jaar)

  Ervaringen van klanten over coaching: 

  “Ik heb Hans Ronda ervaren als een hele fijne, betrokken, bezielde coach. Zo heeft Hans me geleerd hoe belangrijk het is om te ‘vertragen’. Waardoor het makkelijker is om contact te maken met je lijf en te voelen wat er in je gebeurt. Het leven stroomt weer meer door mijn lijf. Hoe gaaf is dat! Ook vond ik het lichaamswerk van Hans helpend. Zo deed hij met mij een oefening om mijn focus te versterken. Dat werkte zo mooi. En dit kan ik op elk moment van de dag toepassen.” (Marten)

  “Een schot in de roos, gefocust en tegelijk ruimte gevend voor wat zich aandient. Hans biedt een veilige, ordeloze ruimte waarin je mag onderzoeken in jezelf en er ruimte is voor expressie. De aandacht voor je lichaam, gevoelens is mij voor een essentieel stuk voor transformatie waar Hans oog voor heeft en ruimte in biedt. Bij Hans vind je mooie balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke.” – Linda (31 jaar)