• Lichaamsgerichte therapie

 • Wil jij (weer) in contact komen met jezelf? Met je eigen kracht en energie?  Lichaamsgerichte therapie helpt je de verbinding met jezelf te herstellen. Je krijgt inzicht in patronen en maskers die je als kind hebt ontwikkeld om je staande te houden. En hoe je deze nu kunt doorbreken om weer je leven te leven zoals jij dat wilt.

   

  Wat is lichaamsgerichte therapie?

  In lichaamsgerichte therapie onderzoeken we samen wat jou in de weg staat om je leven te leiden zoals jij dat wilt. Je krijgt inzicht in de patronen en maskers die je als kind hebt ontwikkeld om je staande te houden. Vroeger hebben ze je geholpen, nu kan het je in de weg staan om je eigen volwassen leven te leiden. Door weer contact te maken met het lichaam kan vastgezette energie weer vrijkomen en kun je nieuwe stappen in je eigen leven zetten. De vorm van therapie waar ik mee werk is Primal Rebirth therapie (PRT) van het Aumm Instituut. Hierbij maak ik gebruik van onder andere lichaamswerk, ademwerk, innerlijk-kindwerk, opstellingen en meditaties.

  Afstudeercliënten gezocht

  Op dit moment ben ik aan het afstuderen als lichaamsgericht therapeut voor de opleiding Primal Rebirth therapie (PRT) aan het Aumm Instituut. Hiervoor zoek ik afstudeercliënten en daarom bied ik nu voordelig sessies aan. De sessies worden gegeven onder supervisie van het Aumm Instituut. Update augustus 2019: op dit moment heb ik voldoende afstudeercliënten voor de PRT, voor de coaching heb ik nog wel plek. Je bent welkom om kennis te maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Wat is Primal Rebirth therapie? 

  Primal Rebirth therapie (PRT) is een lichaamsgerichte therapievorm die het innerlijk kind centraal stelt en als doel heeft om het volwassen bewustzijn te vergroten. Het is gebaseerd op het inzicht dat de ervaringen die je in je vroege jeugd opdoet, bepalend zijn voor hoe je voortaan jezelf, de ander en het leven blijft ervaren. Tijdens je geboorte en in de eerste jaren van je leven wordt de basis van al je overtuigingen gevormd. Hieruit komen in het latere leven vaak onbewuste negatieve overtuigingen en gedragspatronen voort, die het leven negatief beïnvloeden.

  Wat kun je ermee? 
  Met PRT kun je op een veilige manier situaties van vroeger opnieuw beleven en doorleven, waardoor vastgezette emoties en oude denk- en gedragspatronen kunnen worden losgelaten en er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

  Praktisch

  Een kennismakingsgesprek (30 minuten) is gratis en vrijblijvend.

  In het kader van afstuderen zijn sessies extra voordelig en vraag ik een gereduceerd tarief.

  Sessies vinden plaats in Edanz in Groningen.

  Voor meer informatie, het maken van een afspraak of om kennis te maken kun je me bellen op 06-15865909 of mailen op info@hansronda.nl. Ik ontmoet je graag!