• VoelKracht trainingen

 • VoelKracht training – vanuit kracht naar ontspanning! 

  Wil jij meer innerlijke kracht, gezonde grenzen, zelfvertrouwen en ontspanning in je leven? Dan is deze training voor jou!

  In deze lichaamsgerichte training ga je in 3 avonden je innerlijke kracht (weer) voelen, hiermee vergroot je je ‘VoelKracht’. Je leert gezonde grenzen te voelen en aan te geven. Ook leer hoe je na spanning en stress meer kunt ontspannen.

  Herken je je in één van de volgende vragen:
  – Zit je veel in je hoofd en wil je meer contact met je lijf?
  – Weet je soms niet waar jij staat en wat je wil in je leven?
  – Kun je goed praten, maar vind je het moeilijk om te voelen?
  – Heb je moeite met je grenzen aanvoelen en aangeven?
  – Voel je je regelmatig gespannen en wil je meer ontspannen?
  – Voel je makkelijk met een ander mee, maar vergeet je jezelf?

  Roept één of meer van deze vragen herkenning op? Dan is deze training voor jou.

  • 3 dinsdagavonden van 19.30 tot 22.30u in EdanZ in Groningen.
  • De volgende training start op 26 november. De training zit VOL. Wil je meedoen met de volgende VoelKracht training die start in februari? Meld je dan alvast aan door mij te mailen op info@hansronda.nl.

  Je gaat kracht voelen door contact met je lichaam te maken. Door met je aandacht naar binnen te gaan ga je voelen wat er werkelijk in je leeft. Dit is niet altijd makkelijk in een druk leven met veel prikkels van buitenaf. Door te focussen, te vertragen en te ontspannen ga je in de VoelKracht training meer voelen wie jij bent, waar je staat en wat jij wil.

  In de VoelKracht training leer je:
  – Voelen wat er in je leeft;
  – Stevig staan, bij jezelf blijven en kracht uitstralen;
  – Gezonde grenzen aanvoelen en aangeven;
  – Ontspannen na stress en (in)spanning;

  De training is een moment voor jezelf. Drie avonden om weer op te laden, je energie te voelen en te ontspannen. We werken met actieve en speelse werkvormen en technieken uit lichaamswerk, psycho-fysieke weerbaarheidstrainingen en mindfulness.

  Voor wie: 

  De VoelKracht training is voor mannen en vrouwen die meer contact met hun lijf willen. Het is voor jou als je nieuwsgierig bent naar lichaamswerk en naar wat er in je leeft. Ervaring op dit gebied hoeft niet en mag wel. Nieuwsgierig zijn en open staan voor nieuwe ervaringen is het belangrijkste. De training is geschikt als kennismaking en als verdieping in lichaamsgericht werken. De training is geschikt als kennismaking en als verdieping in lichaamsgericht werken.

  Een aantal ervaringen van deelnemers van de VoelKracht training:

  “Hans biedt in zijn training een prettige en veilige omgeving waarin ik mij snel open en op mijn gemak voelde, ook in een groep onbekenden. Hij nodigt je uit te onderzoeken en voelen zonder druk of forceren. Je hoeft niks aan te gaan of te confronteren wat je zelf niet wil of waar je nog niet aan toe bent. Door die rust komen, althans bij mij, nieuwe ideeën en inzichten als het ware vanzelf naar boven en er is voldoende ruimte om dat te benoemen en bespreken, met Hans en met elkaar. Bijzonder en waardevol.” Jacob (38)

  “Ik was al een tijdje bezig met een proces om dichter bij mezelf te komen en door deze training is dit in een stroomversnelling gekomen. Het klinkt zo makkelijk vertrouw op je gevoel, maar hoe doe je dit eigenlijk en hoe zorg je dat je hiermee in contact blijft. In de training oefen je hiermee door middel van lichaamsgerichte oefeningen in een veilige setting. Door daadwerkelijk iets te doen, te ervaren en onder woorden proberen te brengen, heeft er bij mij voor gezorgd dat ik meer op mijn lichaam vertrouw bij het aangeven van grenzen en het maken van keuzes. Hans heeft een rustige stem, wat prettig is bij de begeleide meditaties. Daarnaast is er ook ruimte voor humor.” Kim (34)

  “De VoelKracht training was fijn onderhoud voor mij. Ik mocht oefenen met belangrijke onderwerpen zoals grenzen, stress en stevigheid voelen. Had ik echt weer nodig. Het heeft me ook nieuwe inzichten en vaardigheden opgeleverd. Hans doet dit heel veilig en speels. Met genoeg ruimte voor ieders eigen ervaring in de groep.” Mattias (29)

  Over Hans:
  Mijn naam is Hans Ronda, 34 jaar en woon in Groningen. Ik ben maatschappelijk werker, psycho-fysiek weerbaarheidstrainer, coach en aan het afstuderen als lichaamsgericht psychotherapeut bij het Aumm Instituut. In mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling heb ik geleerd dat ware kracht van binnenuit komt. Dat deel ik graag met jou!

  Kenmerkend aan mij als trainer is dat ik op een energieke en zorgvuldige manier een veilige bedding neerzet. Een plek waarin deelnemers op hun eigen manier en tempo kunnen leren. Met plezier, uitdaging en een nuchtere combinatie van lichtheid en diepgang.

  Begeleiding:
  Hans Ronda en assistent Linda Olk

  Locatie:
  Edanz, van Oldebarneveltlaan 6 in Groningen.

  Data en tijd:
  Drie dinsdagavonden van 19.30 tot 22.30u. Inloop vanaf 19.15u
  Dinsdag 26 november, 10 december en 17 december 2019.

  De avonden zijn niet los te volgen.

  Aanmelden:
  Stuur mij een mail op info@hansronda.nl.
  Na je aanmelding neem ik contact met je op voor een belafspraak om verder kennis te maken.

  Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail me gerust!
  Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

  Hans Ronda
  info@hansronda.nl
  www.hansronda.nl
  www.VoelKracht.nu